Invitation til Virksomhedsdag 2018

article-image

Invitation til Virksomhedsdag 2018

Torsdag den 12. april 2018 på IBC Innovationsfabrikken i Kolding

Det er med stor fornøjelse, at vi for fjerde år i træk inviterer til Virksomhedsdag.

Vi har i år sammensat et spændende program, som strækker sig over en hel dag, hvor du som deltager både får indblik i den nyeste juridiske viden samt rig mulighed for at netværke på tværs af brancher og professioner. 

Virksomhedsdag 2018 indledes af advokat Søren Stig Hansen fra Andersen Partners og bestyrelsesformand Peter Thorning fra Fiberline Composites A/S, som fortæller om deres juridiske og praktiske erfaringer i forbindelse med etablering af samarbejder, såkaldte joint ventures, med særligt fokus på internationale samarbejder.

Herefter giver advokat Claus Guldager fra Andersen Partners indblik i, hvordan og under hvilke forudsætninger der lovligt kan iværksættes kontrolforanstaltninger i ansættelsesforhold, og hvilke konsekvenser det har, hvis man som arbejdsgiver træder ved siden af.

Sidst, men ikke mindst får vi besøg af advokaterne Lauren Webb og Ryan Harrison fra advokatfirmaet Browne Jacobsen i London, som kommer og fortæller om de udfordringer, der er forbundet med det forestående Brexit – et højaktuelt emne både for dem, der gør eller overvejer at gøre forretning i England, og dem, der bare gerne vil vide mere om, hvad der rører sig på den internationale scene.

Virksomhedsdag 2018 henvender sig til direktører, økonomimedarbejdere samt andre administrative medarbejdere med interesse i de valgte emner.

Læs mere om dagen, underviserne og hvordan du tilmelder dig her.