Klient login

Klient login

Vi tilbyder vores klienter en række digitale løsninger, som bidrager til at skabe overblik, effektivisere og dermed lette arbejdsgange.

Andersen Partners Business Portal

Med Andersen Partners Business Portal tilbyder vi vores klienter og samarbejdspartnere adgang til vores virtuelle datarum/extranet, hvorfra der døgnet rundt er adgang til dokumenter og anden relevant information, f.eks. i forbindelse med due diligence-processer ved større M&A-transaktioner.

Systemet muliggør endvidere oprettelse af online samarbejdsplatforme til udarbejdelse af dokumenter mellem os og vores klienter og samarbejdspartnere samt hurtig og sikker upload og deling af store eller ‘følsomme’ filer med både interne og eksterne brugere overalt i verden.

Ønsker du yderligere information om adgang til Andersen Partners Business Portal, bedes du rette henvendelse til din kontaktperson hos Andersen Partners.

Log ind

Andersen Partners Varemærkeregistrering

Hos Andersen Partners er vi specialister i varemærker, og vi tilbyder vores klienter adgang til vores varemærkeregistreringssystem, som er udviklet og skræddersyet til klienternes behov. Systemet giver vores klienter elektronisk adgang til de varemærker, designs og domæner, som Andersen Partners håndterer for dem. Via systemet er det muligt at søge på varemærker, finde ud af hvilke territorier de er beskyttet i, effektivt at håndtere fornyelser samt hente registreringscertifikater. 

Ønsker du yderligere information om adgang til vores varemærkeregistreringsportal, bedes du rette henvendelse til:


Hanne Stenger Thomsen
E-mail   hst@andersen-partners.dk 
Direkte tlf.   76 22 22 96

Log ind