Vi søger en sagsbehandler til fast ejendom

article-image

Vi søger en sagsbehandler til fast ejendom

Vi søger til en nyoprettet stilling en dygtig sagsbehandler, der skal arbejde med tvangsauktioner, selvstændig sagsbehandling, ekspedition af ejendomshandler samt tinglysning.

Det er en fordel, hvis du

  • har sagsbehandlet inden for køb og salg af ejendomme

  • har erfaring med selvstændig sagsbehandling af tvangsauktioner

  • kan arbejde selvstændigt såvel som i teams

  • er fleksibel, ambitiøs og kommer med et godt humør

  • er uddannet advokatsekretær eller har arbejdet hos mægler eller lign. 

Du bliver en del af et dynamisk team, der har fokus på kvalitet, en kommerciel tilgang og som leverer værdiskabende rådgivning med klienten i fokus. Vi arbejder med overdragelse af fast ejendom og projektudvikling mv. Vi har travlt og mange nye opgaver i pipelinen, så du vil komme til at løse spændende opgaver i et travlt miljø.

 

Vi tilbyder

Du skal arbejde i et team bestående af syv sagsbehandlere, som hver har deres faste opgaver, men som også hjælper og sparrer på tværs i gruppen.

Endvidere bliver du en del af et advokatkontor med ca. 100 gode og venlige kollegaer, der også mødes til forskellige sociale arrangementer. Vi har en stor faglig bredde i arbejdet for klienterne, men er ikke større, end at vi har plads til det enkelte individ. Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, hvor du også deltager i vores obligatoriske sundheds- og pensionsordning.

Vi vil have de mest tilfredse klienter og de mest tilfredse medarbejdere. Derfor tilbyder vi et spændende og udfordrende job i en uformel organisation med en positiv performancekultur, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel.

Læse mere om stillingen her.