Vi søger sagsbehandler til afdelingen for insolvens

article-image

Vi søger sagsbehandler til afdelingen for insolvens

Til vores hovedkontor i Kolding søger vi, til en nyoprettet stilling, en sagsbehandler med erfaring inden for insolvens.

Andersen Partners Advokatfirma har hovedkontor i Kolding, hvor vi har travlt og derfor til en nyoprettet stilling, søger en sagsbehandler til vores afdeling for insolvens.

Har du kompetencer og erfaring med sagsbehandling inden for insolvens og lyst til at arbejde sammen med nogle af de bedste i branchen? Så er du måske vores nye kollega til vores insolvens team, som pt. består af en elev, fire sagsbehandlere og fem jurister.

Vi kan tilbyde dig en spændende hverdag i et hus, hvor der altid er stor aktivitet og mange spændende udfordringer, og hvor dit arbejde i vores insolvensteam vil være præget af stor selvstændighed.

Dit arbejde skal være præget af faglighed, solidt overblik og grundighed. Du skal kunne trives med mange bolde i luften og med stor variation i arbejdsopgaver. Ingen dage i vores team er ens! Det er samtidig en stor fordel, hvis du er ambitiøs på egne vegne og ønsker at bliver udfordret og videreudvikle dig.

Det er en fordel, hvis du

  • har nogle års erfaring med behandling af konkursboer

  • har flair for tal

  • kender til Excel

  • kender til Advosys

Læs mere her