Virksomhedsdag 2019

article-image

Virksomhedsdag 2019

Onsdag den 3. april 2019 kl. 8.30 - 15.30 på IBC Innovationsfabrikken

Det er med stor fornøjelse, at vi for femte år i træk inviterer til Virksomhedsdag.

Vi har i år sammensat et spændende program, hvor du som deltager både får indblik i den nyeste juridiske viden samt rig mulighed for at netværke på tværs af brancher og professioner.

Dagen indledes af Annemette Skak Boesen fra Andersen Partners, som fortæller om klausuler, der begrænser konkurrencen mellem virksomheder. Er klausulerne lovlige eller ulovlige? Annemette vil fortælle om lovgivningen på området og gøre dig klogere på, hvornår konkurrencebegrænsende aftaler kan bruges, hvilke aftaler der er lovlige og hvilke der er ulovlige.

Jan Bruun Jørgensen fra Andersen Partners vil give dig indblik i, hvordan du sikrer dig bedst mod at tabe penge på debitorer. Han vil bl.a. fortælle om ejendomsforbehold, konsignation og virksomhedspant, og hvordan disse forskellige risikoafdækningsmetoder virker i praksis. Der er både fordele og ulemper ved dem.

Herefter får vi besøg af Pia Eienstrand Junker fra Hansson & Partners. Hun vil redegøre for mulighederne for at afdække debitorrisiko via debitorforsikring.

Peter Stanstrup vil fortælle om de regler, der gælder ved brug af kontanter som betalingsmiddel. Du vil blive klogere på reglerne og kunne identificere de konsekvenser, der kan være forbundet med brug af kontanter som betaler og modtager.

Til slut vil Claus Guldager og Kristina Schultz Andersen fra Andersen Partners fortælle om den nye ferielov. Den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020. Der er mange ændringer i den nye ferielov i forhold til den ferielov, vi kender i dag. Du får indsigt i, hvad du som arbejdsgiver skal forberede virksomheden på, og hvordan du får en nem og smidig overgang til den nye ferielov.

Klik her og læs mere om dagen, underviserne og hvordan du tilmelder dig.