Invitation til foredrag om LinkedIn til salg og markedsføring

article-image

Invitation til foredrag om LinkedIn til salg og markedsføring

Andersen Partners og Business Kolding inviterer til inspirationsforedrag om LinkedIn til salg og markedsføring torsdag den 12. september 2013 kl. 8.00 - 9.30.

Indlægget giver praktiske eksempler på, hvordan man kan skabe resultater i det daglige salgsarbejde ved hjælp af LinkedIn. Der vil blive givet eksempler fra praktiske cases, og der vil være konkrete råd at tage med hjem og anvende med det samme. Der vil også være plads til spørgsmål, så du kan få svar på udfordringer, få testet holdninger eller slet og ret få forklaret sammenhænge.

Om foredragsholderen
Ole Bach Andersen rådgiver, underviser i og holder foredrag om, hvordan man skaber forretningsmæssige resultater vha. sociale medier. Ole anses for at være en af nordens skarpeste LinkedIn-eksperter og har rådgivet en lang stribe virksomheder i salg, markedsføring, rekruttering og networking via LinkedIn. Ole driver virksomheden Newsperience.

Om Newsperience
Newsperience har siden 2008 hjulpet sine kunder med at skabe resultater ved hjælp af sociale medier.Newsperience er i dag en af de få virksomheder på europæisk plan med et officielt partnerskab med LinkedIn. Newsperience rådgiver og udarbejder softwareløsninger til Facebook og LinkedIn.

Praktiske oplysninger
Dato :  Torsdag den 12. september 2013 kl. 8.00 - 9.30
Sted :  Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding
Pris :  Det er gratis at deltage, tilmelding dog nødvendig
Tilmelding : Senest fredag den 6. september 2013 til info@businesskolding.dk

No-show-fee  på kr. 300,- bliver opkrævet, såfremt du udebliver uden afbud. Evt. afbud skal være modtaget senest dagen før arrangementets afholdelse.