Patrick Mader - Ny advokat hos Andersen Partners i Hamborg

article-image

Patrick Mader - Ny advokat hos Andersen Partners i Hamborg

Advokat Patrick Mader skal fremover forestå ledelsen og udbygningen af Andersen Partners' kontor i Hamborg, med det formål at styrke Andersen Partners' internationale fokus især i relation til det tyske marked.

Patrick er uddannet tysk Rechtsanwalt (advokat) og har studeret jura i Münster, København og Buenos Aires. Desuden har han en master eksamen (LL.M.) fra Stockholms Universitet.

Udover at beherske dansk i skrift og tale, har Patrick stor erfaring som erhvervsadvokat fra forskellige internationale advokatfirmaer, herunder Vangård, Beck Rechtsanwälte og Bang+Regnarsen (i dag MAQS), hvorigennem han har opnået betydelig erfaring inden for blandt andet cross-border business law og grænseoverskridende retsforhold.
Patricks klienter vil derfor blive mødt med en unik international erfaring. Et af Patricks særlige specialer er rådgivning af danske virksomheder, investorer og privatpersoner om tysk ret.

Patrick vil indgå på lige fod med de øvrige advokater hos Andersen Partners. Han er med sin stærke internationale profil en ambitiøs advokat, som passer godt ind i teamet og i Andersen Partners' ambition om at drive et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov.

Muligheden for at forestå ledelsen og udbygningen af kontoret i Hamborg gjorde det interessant for Patrick Mader at blive en del af Andersen Partners Advokatfirma.
Vi ser frem til, i et tæt samarbejde med Patrick, at positionere os yderligere og udbygge vores forretning i Tyskland.

Patrick bor i Hamborg med sin hustru og tre børn. I sin fritid spiller han jazz og løber marathon og triathlon, når der er tid til det.