Ny advokat hos Andersen Partners i Hamborg

article-image

Ny advokat hos Andersen Partners i Hamborg

Med ansættelsen af Thilo Wind udvider Andersen Partners Advokatfirma endnu engang i Tyskland og forstærker hermed firmaets internationale profil især i relation til det tyske marked

Thilo Wind er uddannet tysk Rechtsanwalt (advokat) og har studeret jura i Hamborg, Aarhus og Wolverhampton. Udover at beherske dansk i skrift og tale, har Thilo Wind stor erfaring inden for cross-border business law og retsforhold på tværs af grænser.

Som særligt speciale beskæftiger Thilo Wind sig med handels- og selskabsret og har derigennem opbygget stor erfaring med etablering af selskaber i Tyskland, hvor han blandt andet rådgiver klienter ved opstart, drift og likvidation. Thilo Wind assisterer erhvervsklienter på alle handelsrelaterede områder, f.eks. med handelsagent- og distributionsaftaler og udarbejdelse af leveringsbetingelser.

Thilo Wind arbejder endvidere inden for sektoren for vedvarende energi, hvor han har gennemført køb og salg af vind- og solenergiparker for investorer, og hvor han rådgiver driftsselskaber og underleverandører.

Under Thilo Winds fagområder hører også ansøgning om, og forlængelse af, tilladelser til udlejning af arbejdskraft i Tyskland (AÜG) samt inkassosager og procesføring.

Thilo Wind rådgiver både på flydende tysk, dansk og engelsk.

”Det er klart interessant for mig at være med til at udvide kontoret i Hamborg, hvor udviklingspotentialet er stort og hvor det dansk-tyske kombineres både fagligt og kommercielt”, forklarer Thilo Wind om sin indtræden i Andersen Partners.

Thilo Winds erfaring, internationale profil og indgående kendskab til dansk-tyske retsforhold understøtter Andersen Partners ambition om at tilbyde sine klienter juridisk ekspertise, tryghed, gennemsigtighed og overblik over de juridiske udfordringer forbundet med erhvervsforhold på tværs af grænser.

Vi ser frem til, i tæt samarbejde med Thilo Wind, at kunne positionere os yderligere og udbygge vores forretning i Tyskland via vores kontor i Hamborg.

Thilo Wind er 35 år og bor i Hamborg med sin kone og deres fælles søn. I sin fritid bruger han gerne tid på venner og familie, rejser, sport, bøger og madlavning.