Andersen Partners åbner afdeling i Odense

article-image

Andersen Partners åbner afdeling i Odense

Pressemeddelelse

Andersen Partners Advokatfirma åbner afdeling i Odense tirsdag den 1. september og giver hermed eksisterende samt nye kunder på Fyn adgang til et moderne, kommercielt og internationalt advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejdernes udvikling.

Andersen Partners Advokatfirma tilbyder fra 1. september sine fynske klienter juridisk rådgivning af høj kvalitet fra nye, moderne kontorfaciliteter på Sverigesgade 2 ved Odense Havn.

Det internationalt orienterede advokatfirma, der ligeledes har afdelinger i Kolding, København og Hamborg, arbejder kontinuerligt på at levere forretningsmæssig og juridisk rådgivning af høj kvalitet til erhvervslivet:

”Vi rådgiver allerede flere store og mellemstore virksomheder på Fyn. Åbningen af vores kontor i Odense er således et naturligt og afgørende skridt imod at kunne tilbyde vores erfaring og stærke juridiske platform til vores fynske klienter på lokalt niveau” forklarer partner, Michael R. Skovgaard.

Andersen Partners Advokatfirma er et full-service advokatfirma, som tilbyder sine klienter rådgivning på tværs af juridiske specialer. Firmaet, der i 2015 opnåede ranking hos de anerkendte internationale rating bureauer Chambers & Partners samt The Legal 500, tilskriver sine resultater stort engagement, en ambitiøs indstilling samt et tæt samarbejde med klienter:

”Vores udgangspunkt er dyb faglig viden, bred erfaring og en forståelse for vores klienters forretning. Det tætte og tillidsfulde samarbejde med vores klienter er altid i fokus, og vi bestræber os på til enhver tid at yde personlig og pragmatisk rådgivning på et solidt, fagligt fundament. Jeg er ikke i tvivl om, at vores engagement og ambitiøse tilgang har en væsentlig del af æren for vores resultater i de seneste år, og for de tætte og langvarige relationer vi har med vores klienter” uddyber partner Michael R. Skovgaard.

Partnerne Michael R. Skovgaard, Jon Stefansson og Søren Stig Hansen samt advokaterne Bjarke Windeløv Graae, Michael Lindebjerg Møller, Mads Thejl Hansen og Line Rasmussen skal fremover forestå ledelsen og udbygningen af den nye afdeling i Odense, med det formål at positionere og styrke Andersen Partners, især i relation til det fynske marked.

Teamsammensætningen i Andersen Partners afdeling i Odense består af engagerede og kompetente erhvervsadvokater med et godt og veludbygget netværk. Teamet er dynamisk og effektivt, og sammensat således, at der altid, og i tæt samarbejde med Andersen Partners øvrige afdelinger, kan leveres juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau på tværs af specialer.

Om Andersen Partners Advokatfirma:
Andersen Partners er et erhvervsorienteret advokatfirma, etableret af en erfaren partnerkreds med den fælles ambition at drive et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejdernes udvikling.
Siden 1972 har Jernbanegade 31 i Kolding huset et af Danmarks mest succesfulde advokatkontorer. Vi har i tidens løb haft skiftende navne, men gennem alle årene har vi haft konstant fokus på at yde erhvervsklienter forretningsmæssig og juridisk rådgivning på højeste niveau. Andersen Partners rådgiver inden for en lang række erhvervsorienterede, juridiske områder.

Andersen Partners har hovedsæde i Kolding, kontorer i København, Hamborg og Odense og dækker således fire vigtige erhvervsmæssige knudepunkter. Andersen Partners Advokatfirma består af 15 partnere og i alt cirka 100 medarbejdere.