Øget internationalt fokus / Medlemskab af PANGEA NET

article-image

Øget internationalt fokus / Medlemskab af PANGEA NET

Andersen Partners er et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma. Med hovedkontor i Kolding og afdelinger i København, Odense og Hamborg tilbyder vi juridisk rådgivning på tværs af både regioner og landegrænser.

Mange af vores klienter opererer i stigende grad på et globalt marked. Den øgede internationalisering kræver et stærkt internationalt fokus for at kunne imødekomme juridiske udfordringer af stigende international karakter. Fra vores kontor i Hamborg rådgiver vores dansktalende, tyske advokater både danske og tyske virksomheder på begge sider af den dansk-tyske grænse.

I Tyskland samarbejder vi blandt andet med Cross Border Business Lawyers, Dansk-Tysk Handelskammer, Hamborgs Erhvervsråd, Udenrigsministeriets Eksportråd og German Trade & Invest (GTAI).

For at styrke vores internationale fokus er vi for nyligt blevet en del af PANGEA NET, der er et internationalt netværk af uafhængige advokatfirmaer.

PANGEA NETs medlemmer er alle højt profilerede advokatfirmaer, som arbejder ud fra en fælles målsætning om at levere enestående juridisk rådgivning på tværs af landegrænser gennem opbygning af nære relationer og tæt samarbejde.

Med medlemmer i mere end 26 lande giver medlemskabet os mulighed for at trække på et stærkt internationalt netværk af kompetencer hos nogle af verdens førende advokatfirmaer. 

Vores stærke, internationale netværk gør os i stand til at yde juridisk og forretningsmæssig rådgivning vedrørende internationale retsforhold.