Christiane Feist – ny partner hos Andersen Partners i Hamborg

article-image

Christiane Feist – ny partner hos Andersen Partners i Hamborg

Med tiltrædelsen af Christiane Feist udvider Andersen Partners Advokatfirma den 1. april 2017 endnu engang i Tyskland og forstærker dermed firmaets internationale profil især i relation til det tyske marked.

Christiane Feist supplerer på perfekt vis firmaets to øvrige partnere i Hamborg, Patrick Mader, der især beskæftiger sig med ansættelsesret og retssager, og Thilo Wind, der primært rådgiver om handels- og selskabsret.

Christiane Feist er uddannet tysk Rechtsanwalt (advokat) og har studeret jura i Berlin, Grenoble, Paris og Bruxelles. Hun har endvidere en masteruddannelse fra universitetet i Jena. Udover at beherske dansk i skrift og tale har Christiane Feist stor erfaring inden for erhvervsret og retsforhold på tværs af grænser.

Christiane Feist er specialiseret i fast ejendom og bistår primært ved ejendomstransaktioner, hvor hun rådgiver ved overdragelse af fast ejendom af enhver art og størrelsesorden.

Christiane Feists rådgivning omfatter alt fra projektudvikling, planlægning og opførelse af byggeentrepriser, finansiering, køb og drift af fast ejendom til omstrukturering og realisation.

Christiane Feist bistår derudover i forbindelse med alle andre juridiske spørgsmål vedrørende fast ejendom og rådgiver om erhvervs- og boliglejeret samt entrepriseret. Desuden hjælper hun ved ejerlejlighedsprojekter og i tvister mellem ejendomsmæglere og deres klienter.

Endvidere varetager Christiane Feist klienternes interesser i forbindelse med M&A.

”Det er utrolig spændende for mig at være med til at udvide kontoret i Hamborg, hvor udviklingspotentialet er stort og hvor mine partnere Patrick Mader og Thilo Wind har opbygget en skarp dansk-tysk profil kombineret med høj faglighed og kommerciel forståelse”, forklarer Christiane Feist om sin indtræden i Andersen Partners.

Christiane Feists erfaring, internationale profil og indgående kendskab til dansk-tyske retsforhold understøtter Andersen Partners' ambition om at tilbyde sine klienter juridisk ekspertise, tryghed, gennemsigtighed og overblik over de juridiske udfordringer, der er forbundet med erhvervsforhold på tværs af grænser.

Med sig bringer Christiane Feist sin sekretær gennem mange år, Karin Holmgaard, som nu bliver en del af sekretær-teamet på vores kontor i Hamborg.

Vi ser frem til, i tæt samarbejde med Christiane Feist, Patrick Mader, Thilo Wind og det øvrige team i Hamborg, at kunne positionere os yderligere og udbygge vores forretning i Tyskland via vores kontor i Hamborg.

Læs mere om Christiane Feist her.

Læs seneste nyhedsbrev fra vores German Desk her.