Jurastuderende

Jurastuderende

Nøgleordet for et studiejob hos Andersen Partners er udvikling. Det er helt centralt for vores forretningsstrategi, at vi tiltrækker kompetente og dedikerede unge jurister, og det gør vi blandt andet ved at være et attraktivt sted for ambitiøse jurastuderende.

Derfor sørger vi for, at vores studerende bliver udfordret af interessante opgaver og får ærlig og konstruktiv feedback.

Vi tilbyder en ambitiøs arbejdsplads, hvor vi hverken er bange for at have travlt eller have det sjovt. Samtidig har vi et fladt hierarki med korte kommandoveje og en uhøjtidelig omgangsform.

Der er derfor gode muligheder for faglig og personlig udvikling for studerende, der kommer med engagement og talent. Samtidig er det vores klare målsætning at bidrage til en så positiv udvikling hos de studerende, at vi selv vil ansætte dem, når de er færdige med deres uddannelse.

Vi har pladser til både bachelor- og kandidatstuderende, og arbejdsopgaver og ansvar er naturligvis tilpasset derefter.

Arbejdsopgaver
Som jurastuderende hos Andersen Partners vil du arbejde med: Litteratursøgning (forarbejder, retspraksis etc.), udarbejdelse af udkast til processkrifter (stævning, inkassostævning) samt responsa/notater på sager. Herudover løser vores studerende ad-hoc opgaver for advokater og fuldmægtige, foretager juridisk informationssøgning, udarbejder materialesamlinger og ekstrakter samt udkast til nyhedsbreve og artikler. Studerende indgår ligeledes i almindelig sagsbehandling.

Arbejdstid
Studerende har én fast arbejdsdag pr. uge hos Andersen Partners.

Opstart
I opstartsfasen er det afgørende, at du hurtigst muligt føler dig som en del af teamet hos Andersen Partners. Derfor gennemgår du vores introforløb, der giver dig:

  • Kendskab til Andersen Partners' organisation, kultur og værdier

  • Introduktion til praktiske forhold, herunder arbejdsplads/afdeling, introduktion til personalehåndbog og IT-systemer, intranet og fagdatabaser

  • Grundlæggende indføring i advokatfærdigheder, herunder “det gode notat”, udarbejdelse af juridisk responsum og processkrifter samt grundlæggende krav til udarbejdelse af breve og e-mails

  • Introduktion til Andersen Partners' paradigmasamling.

  • En mentor tilknyttet fra din afdeling, som vil introducere dig til dine nye kolleger og følge dig på vej

Opfølgningssamtale
Efter tre måneder vil du komme til opfølgningssamtale med HR, hvor I sammen vil vende dine første måneder hos Andersen Partners.

Kurser og faglige forløb
Som studerende i studiejob hos Andersen Partners har du mulighed for deltage i faglige arrangementer f.eks. kurser og netværksarrangementer.

Alle vores faglige kurser er åbne for studerende. Kurserne afholdes af vores egne, erfarne advokater, der vil træne dig i relevante, juridiske discipliner - målrettet dine specifikke behov.

Se yderligere information om Andersen Partners' kurser og faglige arrangementer her.

Eksamen
Studerende har mulighed for at benytte Andersen Partners' studiekontor og bibliotek til studierelaterede aktiviteter.

Herudover tilbyder vi forberedende workshops og øvelser til hjælp ved forestående eksamener.

Sociale aktiviteter
Der er løbende sociale aktiviteter for studerende og fuldmægtige og ligeledes adskillige fællesarrangementer for alle medarbejdere hos Andersen Partners. Du kommer med til den årlige sommerfest og julefrokost, og vi tager sammen på udviklingstur med faglige og sociale indslag. Vi har både været i Toscana og Umbrien samt stået på ski i Østrig.

Karriere
Andersen Partners har som målsætning at udvikle juridiske talenter, sådan at vi efter endt uddannelse kan ansætte vores studerende som fuldmægtige. Et studiejob hos Andersen Partners kan på længere sigt lede dig i adskillige retninger både fagligt og geografisk. Med kontorer i både Kolding, København, Flensborg og Hamborg, internationale klienter, mulighed for udstationering på fuldmægtigforløbet samt ekspertise inden for alle specialer, åbner studiejobbet hos Andersen Partners dørene til en verden af faglig og personlig udvikling.

Personalegoder
Det er Andersen Partners' vision at have de mest tilfredse klienter og medarbejdere i advokatbranchen. Derfor er det vigtigt for os at tilbyde gode arbejdsforhold for alle vore medarbejdere.

Ansatte studerende får således betalt telefoni samt iPhone og en bærbar pc stillet rådighed.

Herudover er det vigtigt for Andersen Partners, at ansatte studerende ikke har omkostninger i forbindelse med pendling. Derfor får alle studerende ligeledes betalt eventuelle udgifter til togtransport til og fra Kolding.  

Herudover har studerende adgang til adskillige fordele og tilbud:

Rabatordninger
Adgang til diverse rabatordninger til blandt andet butikker, restauranter og hotelophold.

Massage
Tilskud til massage og zoneterapi (massør hos Andersen Partners to gange ugentligt)

Vaske- og renseriordning

Kantineordning
Vores kokke-team tilbyder hver dag lækker morgenmad og frokost af overvejende økologiske råvarer, og så er der selvfølgelig altid frisk frugt at finde hos Andersen Partners.

Hvis du er interesseret i et studiejob hos Andersen Partners, er du velkommen til at kontakte vores HR Business Partner, Anne Birgitte Hedegaard Christensen. Du kan også se, om der er ledige stillinger i menuen til venstre.