Andersen Partners Legatet

Andersen Partners Legatet

Hvor langt vil du drive dit juridiske talent?

Andersen Partners Legatet uddeles årligt til to jurastuderende, der udviser særligt juridisk talent, og som kan præstere på topniveau.

Der uddeles støtte til forskellige formål, herunder specialeskrivning, studieophold i udlandet eller andet, som Andersen Partners' bedømmelsesudvalg vurderer vil understøtte udviklingen af netop dit juridiske talent.

Legatet
Andersen Partners Legatet uddeles årligt til to jurastuderende. Der uddeles to legater på hver 10.000 kroner.

Ansøgningskrav
For at komme i betragtning til legatet skal du være jurastuderende på minimum 3. år af bachelordelen ved et dansk universitet.

Det er et krav, at du ikke er færdiguddannet kandidat på legatuddelingstidspunktet. Der skal vedlægges dokumentation herfor.

Ansatte ved Andersen Partners kan ikke komme i betragtning til legatet.

Ansøgning
Udfyld ansøgningsskemaet og send det til legat@andersen-partners.dk.

Andersen Partners skal have din ansøgning senest den 1. oktober 2018.
Alle ansøgere får skriftligt svar på deres ansøgning inden udgangen af oktober 2018.

Legatoverrækkelse
Legatet er stiftet med det formål at hylde juridisk talent og ambition samt bringe en gruppe ambitiøse jurastuderende på tværs af universiteter og landsdele sammen på vores kontor i Kolding. Derfor inviterer vi de ti mest kvalificerede ansøgere på legatmiddag med efterfølgende legatoverrækkelse på vores hovedkontor i Kolding.

Middagen og legatoverrækkelsen finder sted den 1. november 2018. Har du ikke mulighed for at deltage i legatmiddagen, falder din mulighed for kandidatur desværre bort. Andersen Partners betaler din togrejse til og fra Kolding.

En fremtid som stud. jur. eller fuldmægtig hos Andersen Partners
Vi uddanner studerende på et højt fagligt niveau i et miljø, der byder på spændende opgaver, klientkontakt, engagerede kolleger og rig mulighed for personlig udvikling.

Som studerende og fuldmægtig hos Andersen Partners får du mulighed for at bruge din teoretiske viden i praksis, mens vi får chancen for at bidrage til at udvikle et ambitiøst talent til en fremragende advokat med både faglig ekspertise, forretningsforståelse og solide, personlige egenskaber.

Du kan læse mere om dine karrieremuligheder hos Andersen Partners her.

Nyheder fra Andersen Partners
Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag nyheder og invitationer til faglige kurser og events her.

Du kan også følge Andersen Partners på LinkedIn her.

Om Andersen Partners Advokatfirma
Andersen Partners er et moderne advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet inden for alle specialer. Vi er drevet af et entydigt mål: Vi vil have de mest tilfredse klienter.

Andersen Partners er etableret af en erfaren partnerkreds med en fælles ambition om at drive et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejdernes udvikling.

Andersen Partners har hovedsæde i Kolding og kontorer i København, Odense og Hamborg. Vi er cirka 100 medarbejdere.