Værdier

Værdier

Hos Andersen Partners baserer vi vores forretning på gode, klassiske egenskaber som faglighed, kvalitet, tilgængelighed og ansvarlighed. Det handler kort sagt om at levere juridisk rådgivning med klientens forretning i fokus og på en måde, så juraen er forståelig for vores klienter.

Vores succes kan i stor udstrækning tilskrives, at vi lever efter vores værdier. Vi bestræber os på at have en proaktiv, pragmatisk og forretningsorienteret tilgang til de juridiske problemstillinger. Vi har et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores klienter og tager aktivt del i udviklingen af deres forretning. Vi yder ærlig og direkte rådgivning og er tilgængelige, hvor og hvornår situationen kræver det.

Vi har en ubetinget respekt for faglighed og tilbyder specialiseret rådgivning inden for alle juridiske områder. Hos os er det alene de faglige kompetencer, der afgør, hvilket team vores klienter arbejder sammen med.   Det sikrer, at vores klienter altid får den bedste rådgivning.

Samtidig har vi et professionelt – men uhøjtideligt – arbejdsmiljø og en flad struktur, der gør vejen fra beslutning til handling kort. Det giver en arbejdsplads, der både er sjov og fagligt udviklende for vores medarbejdere.  Således skabes engagerede medarbejdere og tilfredse klienter, hvilket er forudsætningen for, at vi er en succes.

Vi bygger vores virksomhed på et fundament af vores kerneværdier: Ordentlig. Passioneret. Nyskabende.