Klient

Klient

Hos Andersen Partners er vores målsætning, at vi vil have de mest tilfredse klienter. Vi bestræber os på at have et tæt og tillidsfuldt samarbejde med vores klienter og yder altid personlig og pragmatisk rådgivning på et solidt, fagligt grundlag. Vi er til rådighed, når og hvornår det er nødvendigt, og tilbyder adgang til eksperter inden for alle juridiske specialer i både Danmark og udlandet.

Sagsbehandling
Vores juridiske advokathjælp tager altid udgangspunkt i vores klienters forretning. Vores rådgivning starter med, at vi definerer både de juridiske og kommercielle problemstillinger præcist, afdækker hvilke specialistkompetencer, der er nødvendige, sammensætter et engageret team og udpeger en ansvarlig partner. I samarbejde med klienten opstiller vi klare mål for rådgivningen, fastlægger leverancer og tidsplaner og etablerer den personlige kontakt, der skal til, for at opgaven kan blive løst mest effektivt.

Service
Hos Andersen Partners lægger vi vægt på et højt serviceniveau. Vi giver vores klienter det løfte, at vi skal være nemme at arbejde sammen med, at vores rådgivning bliver leveret til tiden i et sprog, der er til at forstå – og at vi er tilgængelige, hvor og når det er nødvendigt. 

Internationalt netværk
Andersen Partners har også kontorer i København, Flensborg og Hamborg, og vores partnere og medarbejdere har derudover stor erfaring i at give advokathjælp til klienter i internationale spørgsmål i samarbejde med lokale eksperter.  Vi har et bredt, solidt og fagligt stærkt netværk af specialister på en lang række markeder, som vi inddrager og stiller til rådighed for vores klienter, når det er nødvendigt.

Vi udvider løbende vores internationale netværk og opfordrer samtidig vores medarbejdere til at opnå international erfaring – eksempelvis gennem udstationering ved udenlandske advokatfirmaer.

Vores faste, udenlandske samarbejdspartnere er nøje udvalgt efter grundige undersøgelser og mange års tæt samarbejde. Samtidig følger vi naturligvis løbende med i samarbejdspartnernes faglige og forretningsmæssige udvikling, så vi altid kan garantere vores klienter de bedste samarbejdspartnere.